2022-03-21 07:48:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - A változások idejét hozhatja el neked a mostani időszak

Napi horoszkóp március 21-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint mostanság hajlamos vagy arra, hogy nagyon is első indulatból cselekedj. Máskor meg épp ellenkezőleg: annyira ragaszkodsz az elképzeléseidhez, hogy nem vagy hajlandó másként tenni, ha a sors úgy hozza, hogy alkalmazkodni kell. Pedig kell.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Te néha nagyon kritikus vagy másokkal szemben, máskor meg túlságosan is elnéző. Ne engedd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak az ítéleteidben. A kritikát pedig sose harmadik személynek mondd el, hanem csakis szemtől szembe!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy találkozás most sorsfordító lehet az életedben. Eddig nagyon élvezted a szabadságot, de most már látod azt is, hogy az elköteleződés milyen előnyökkel járhat. És hogy a szabadság szele mennyire hűvös tud lenni...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

 

Ma a megvalósulás közelébe kerülhet egy régi terved. Ne hagyd annyiban, addig üsd a vasat, amíg az meleg! Sokan, sokféleképpen próbálják meg tőled eltéríteni azt, aki segíthet neked ebben, de most rád hallgat legjobban! Használd ki!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Érzelmileg ingoványos vizekre eveztél. Valakinek elkötelezted magad,, és ez a kötelezettség most kezd a fejedre nőni. A szabadság ugyan mézesnek tűnik, de rengeteg buktatóval jár. Jobb, ha tartod magad ahhoz, amit elvállaltál.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Új feladatokkal láthatnak el a munkahelyeden, és ez, habár eleinte ódzkodnál tőle, végül mégis kedvedre való lehet. Untad már az eddigi rutinfeladatokat. Persze, ha teheted, tárgyalj úgy, hogy a több munka több pénzzel is járjon!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Merkúr és a Jupiter együttállásának hatására most magasabb perspektívából személed a dolgokat, és a szokottnál is nagyvonalúbb, békésebb vagy. A részletkérdésekkel viszont nincs kedved bíbelődni: nem is kell, azokat bízd másra!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy váratlan lehetőség adódhat ma neked, hogy megmutasd lelki és szellemi nagyszerűségedet. Nem kell szégyenlősnek lenned: amit tálcán kínálnak, azt igenis vedd el. Ajándék ez a sorstól, de megérdemelt. Élj vele!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Merkúr és a Jupiter együttállása remek lehetőségekhez juttat. Te nagyon sokoldalú vagy, és erre végre mások is felfigyelnek. Új helyeket kereshetsz, és a régit sem kell elhagynod. Még az is lehet, hogy időt is sikerül spórolnod valahogy, talán jobb munkaszervezéssel. A társadra is többet bízhatnál.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bár a látszat néha mást mutat, te mélyen érző és sebezhető ember vagy. Az utóbbi időben úgy érezheted, sokakban kell csalódnod. De ha magadba nézel, be kell látnod, hogy te is néha mást mutattál, mint amit éreztél. Így könnyebb megbocsátani.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A változások idejét hozhatja el neked a mostani időszak: talán már érzed is az új szeleket, amik fújdogálnak körülötted. Hogy ez pozitív, vagy negatív irányú lesz-e, az nagyban múlik azon, hogy mennyire tudod magad átadni az érzéseidnek.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Merkúr és a Jupiter együttállása igazán szép napot ígér. Sok felemelő megélésed, érzésed lehet, köszönhetően az értékes felismeréseknek, amikre jutsz a mai nap folyamán. Megbékélsz valamivel, ami eddig bántott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: